Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Paleo diéta képes leírás - Paleolit diéta.tlap.hu
részletek »

Paleo diéta - Paleolit diéta.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: paleolit-dieta.tlap.hu » Paleo diéta
Keresés
Találatok száma - 11 db
A modern paleolit étrend

A modern paleolit étrend

A paleolit diéta nagyszerűen ötvözi az evolúciós táplálkozási szokásokat és a modern orvostudomány eredményeit. A paleolit diéta lényege: kerülni kell a gabonatermékeket, a cukrot, a modern növényi olajokat, helyettük inkább kiváló minőségű húsokat, halakat, tojást és zöldségeket kell fogyasztani. De milyen iránymutatásokkal szolgál még a modern paleolit diéta?

A paleolit diéta csak egy blöff?

A paleolit diéta csak egy blöff?

Egyre népszerűbb Magyarországon is a paleolit táplálkozás. Ezzel együtt egyre több pozitív fogyasztói tapasztalat és beszámoló születik a diéta hatásáról, de megszólaltak már az ellenzők képviselői is, akik szerint az egész csak egy nagy blöff!

A paleolit diéta műkődik

A paleolit diéta műkődik

Ez a paleoklinikai csoport is bizonyította, hogy valóban napok alatt képes a paleolit étren és a paleolit orvoslás megváltoztatni életünket és az egészségünket. A paleolit orvoslás most már hagyománnyal is rendelkező elemei a klinikai csoportok, amelyeket 16 hónapja szervezünk, töretlen sikerrel. 2013. január 22. és január 26. között került sor az idei első paleoklinikai csoportunkra. (Az idei első paleoklinikai csoport 2013. január 22. és január 26. között vett részt a programban.)

A paleolit diétára esküszik Szekeres Adrien

A paleolit diétára esküszik Szekeres Adrien

Egyre többet hallani a paleolit étkezésről, ami abban tér el a többi szigorú diétától, hogy engedi a hús fogyasztását, viszont az összes tejterméket tiltja - tehát ami a bociból származik, az a paleóban tabu. Szekeres Adrien, a csinos énekesnő is ennek a diétnak a híve, és azt is elárulta, miért.

A paleolit diétáról

A paleolit diétáról

A paleolit étrend vagy paleo diéta néven elhíresült életmód az ősember étrendjén alapszik. A kőkorszaki vadászó-gyűjtögető életmódot tehát egy modern táplálkozási tervbe építették át. A diéta lényege annyi, hogy az ősember feltételezett táplálékainak fogyasztásával és a modern ételek mellőzésével egy egészséges életmód alakítható ki.

Flair Mojito Kft. - Webshop

Flair Mojito Kft. - Webshop

A Flair Mojito Kft. az egészség megőrzését tűzte ki célul. Termékeink a fogyni vágyók, valamint életmódváltásba kezdő vásárlóink számára kínálnak megoldást. Termékeink között továbbá megtalálhatók paleo, paleoit, vegán, nyers, natúr és bio termékek egyaránt. Kedvező árakon kínáljuk termékeinket cukorbetegeknek, laktóz érzékenyeknek, diétán lévőknek, ételallergiásoknak. Emellett táplálékkiegészítőket, teákat és kávékat is forgalmazunk kedvező árakon. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük látogasson el internetes oldalunkra, ismerje meg kínálatunkat, és rendeljen gyorsan és egyszerűen internetes felületünkön keresztül, pár napos szállítási idővel.

Kezdők útmutatója

Kezdők útmutatója

Egy általános étrend alapjai azonban a gabonák, a hüvelyesek, a tejtermékek, a zöldségek, a gyümölcsök, a húsok, a halak, a tojás és a magvak, de ezek jelentősen eltérnek a plaeotól. Kövesd az alábbi 11 alapszabályt, ha úgy döntöttél, kipróbálod ezt a természetes diétát!

Mi a paleo diéta?

Mi a paleo diéta?

Biztosan nem kell részleteznem, hogy az utóbbi évtizedben mennyire eldurvult a táplálkozásunk. Gyakorlatilag 'műkaján' élünk, műanyagot eszünk, amik tele vannak tartósítószerekkel, ételszínezékekkel, állományjavítókkal, vegyszermaradványokkal, rejtett cukorral és még ki tudja mivel...

Mi az a Paleo?

Mi az a Paleo?

A környezetemben páran elkezdtek paleózni. Azért, hogy te ne nézz olyan elveszetten, mint én, amikor ezt meghallottam, lássuk: mi az a paleo diéta? A paleo diétában az emberek megpróbálnak úgy étkezni mint régen. Nagyon nagyon régen. Ha az ősember valamit nem tudott megenni hát azt neked sem kellene.

Hirdetés
Miben más a paleo diéta?

Miben más a paleo diéta?

Az ősember étrendjét istenítő, egyre növekvő tömeg azt állítja, hogy a kőkori ember vadászó-gyűjtögető életmódja enyhíthet az olyan problémákon, mint az elhízás, a 2-es típusú cukorbetegség és több szívbetegség. A Paleolit Diéta mozgalom mögé felsorakozott néhány tudós és fitnesz guru is, sőt, orvosi kutatásokban is elismerően nyilatkoztak róla, holott homlokegyenest az ellentéte annak, amit a vezető táplálkozástudományi szakemberek és kormányzati kézikönyvek mondanak. Loren Cordain, a Coloradoi Állami Egyetem egészség- és edzéstudományi professzora elmondta, hogy szerinte milliók követik a paleolit mozgalmat, a témában kiadott könyvek hatására.

Szendi Gábor: Boldogtalanság és evolúció

Szendi Gábor: Boldogtalanság és evolúció

'A boldogtalanság nem végzet, csupán elhibázott életmód' - állítja Szendi Gábor új kötetében, amely a tavaly megjelent Paleolit táplálkozás című nagy sikerű könyv folytatása. Szendi a korábban felvázolt betegségelmélet alapján igyekszik megérteni korunk alapvető szomorúságát.

Tuti menü